No results.

Enjoy on SALTO TV the SALTO world Highlights

About SALTO Systems

We’re driven by innovation. Guided by our insights into customer needs, we deliver industry-leading, next-generation electronic locking solutions without wires and without mechanical keys. Since 2001, SALTO has been redefining the access control world by continually being first to anticipate market needs in a rapidly evolving marketplace. We set new standards in security, manageability and scalability.

SALTO’s pioneering SVN platform provides stand-alone networked locking solutions. With its online and real-time technology, our market-leading XS4 platform enhances the usability of every building environment by securing virtually every door and enabling the monitoring and control of every user. SALTO hardware and software can be networked without wires to provide real-time intelligence and instant control, whilst enabling integration with existing systems to improve manageability and enhance end-user experience.

Having revolutionised access control around the world in sectors where security is critical – from airports and healthcare to government education and hotels – we continue to deliver the most advanced and flexible electronic locking solutions in the market.

SALTO introduceert nieuwe SALTO GEO Automatencilinder

SALTO Systems heeft een nieuwe GEO elektronische cilinder voor zogezegd knevelsluitingen aan haar modellenreeks toegevoegd , de cilinder is een eenvoudige manier om de veiligheid van deze veelgebruikte sloten te bevorderen.
De GEO cilinders van SALTO zijn een krachtige dimensie in draadloze toegangscontrole en maken deel uit van de diverse toegangscontrole oplossingen gebaseerd op het SALTO Virtual Network (SVN). SALTO GEO beschikt over de meest uiteenlopende modellen waardoor nagenoeg iedere deur van elektronisch toegangsbeheer voorzien kan worden.

GEO heeft nu ook de Automatencilinder in het assortiment, een eenvoudige manier om de veiligheid van deze veelgebruikte sloten te bevorderen. Doorgaans worden Automatencilinders gebruikt voor het afsluiten van onder andere kasten, document archieven, kluisjes op scholen en elektrische panelen. De basis heeft normaal een sleutelgat en een uit stekend deel als meenemer dat, door deze een slag te draaien, voor het afsluiten zorgt. Automatencilinders zijn een van de meest eenvoudige sluitoplossingen. De meenemer zelf werkt als schoot die bediend wordt wanneer de kaart van de gebruiker voor de lezer is gepresenteerd. Dit kan een draaiing zijn tussen 180 en 90 graden. De Automatencilinder kan zo ingesteld worden dat deze precies op het slot past.

De cilinder is tijdens het afgelopen jaar ontwikkeld, het volledige nieuwe mechanisme is voorzien van een revolutionair en uniek high security blokkeringsmechanisme. Een absolute innovatie en een nieuw type slot dat nog niet beschikbaar is via een andere bron. De GEO Automatencilinder combineert kracht en verbeterde bescherming. Bovendien kunnen gebruikers de geavanceerde beveiliging van een sleutelloze elektronische cilinder combineren met de eenvoud van een Automatencilinder tot een slot dat volledig is uitgerust met functionele toegangscontrole om deze geheel op te nemen in de totale toegangscontrole in een gebouw.

De GEO Automatencilinder is geschikt voor diverse deurtypes van verschillende dikten en kan ook op metalen en houten deuren toegepast worden. De cilinder wordt geleverd met twee verschillende meenemers zodat het slot 3 standen aan kan nemen. Eveneens worden een reeks van technologiën ondersteund waaronder i-Button, LEGIC Advant en MiFare/DESfire.